SPORPOSTASI SPOR HABERLERİ
Karakter Boyutu:      

Oyuncu şortunu indirince olan oldu

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 12'nci hafta maçları kapsamında dün Catania-Torino arasında oynanan karşılaşmada yaşanan "şort indirme" olayına hakemlerden sert tepki geldi.



Ülkede hakem atamalarından sorumlu olan Hakemler Derneği Başkanı Pierluigi Collina, "Ben Catania'dan bir oyuncunun bir davranışını gördüm. Bu davranışın kurallar kapsamında bir karşılığı yok. Ama diğer oyunculara saygısızlık edildiğini gösteriyor. Tüm hakemlere talimat verdim. Eğer tekrarlanırsa, sarı hatta kırmızı kart kullanma yetkisine sahip olacaklar" dedi.

Catania Teknik Direktörü Walter Zenga ise, "Yedek kulübesinden hiçbir şey görmedim. Oyuncularımla konuşacağım. Hiçbirinin bu tür nedenlerle kart görmesini istemem. Ama eminim ki saygısız bir durum yoktu" diye konuştu.

Dün oynanan karşılaşmada, takımlar 2-2 berabereyken Catania 80'inci dakikada ceza sahasına yakın bir noktada serbest vuruş kazandı. Mascara bu atışı kullanmadan önce, kale önünde yanyana pozisyon alan Terlizzi ve diğer üç takım arkadaşı, kalecinin görüşünü engellemek için akıl almaz bir yönteme başvurdu. Şortlarını indiren 4 Catania oyuncusu, Torino'nun kalecisi Sereni'nin dikkatini dağıttı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Sereni, Maskara'nın atışını karşılayamayınca, Torino takımı inik şortların azizliğine uğrayarak, maçı 3-2 yenik kapadı.
Sonsayfa www.sonsayfa.com »
             
Bu Haberi Okuyanlar Bunları da Okudu.
YORUMLAR Eklenen Yorum Sayısı: 0
Bu Haber İçin Henüz Yorum Yazılmamış
Reklam .  Künye .  Bize Ulaşın .  RSS | Copyright © 2008 sporpostasi.com
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım:Capitol Medya Yazılım:MuHReM
Video Haber
Foto Galeri
Turkcell Süper Lig
Puan Tablo
1.
Beşiktaş
71
2.
Sivasspor
66
3.
Trabzonspor
65
4.
Fenerbahçe
61
5.
Galatasaray
61
6.
Bursaspor
58
7.
Kayserispor
50
8.
Gaziantepspor
47
Ayrıntılar >>
Bank Asya 1.Lig