İki büyük kulüp rezil olacak
SONSAYFA - Futbol
Karakter Boyutu:   

İki büyük kulüp rezil olacak

Ligde son 10 haftaya girilirken, 3 Büyükler’in kurmaylarından hangisinin haklı çıkacağı merak konusu..

Ligde son 10 haftaya girilirken, 3 Büyükler’in kurmaylarından hangisinin haklı çıkacağı merak konusu..

Aziz Yıldırım: “Üç yıl üst üste şampiyon olarak formamızdaki yıldız sayısını 5’e çıkartacağız. 20. şampiyonluğumuz bizim markamıza çok büyük değer katacak.”

Yıldırım Demirören: “Yöneticilerimden aldığım destekle size bundan sonra yine şampiyonluk getireceğim. Ben 3 sene için söz vermiyorum. 5 sene için söz veriyorum.”

Haldun Üstünel: “Yaptığımız transferlerin iyi mi, kötü mü olduğunu mayısta şampiyonluk kupasını Florya’da hep kaldırdığımızda görürüz.”

Yıldırım 3, Demirören 5 yıl şampiyonluk sözü verirken Üstünel sadece bu yıl için konuştu. Ancak ligde maç eksiği olan gizli lider Bursa’dan ’çıt’ çıkmıyor!

VATAN'ın haberine göre, her şey geçtiğimiz sezon F.Bahçe’nin Avrupa şampiyonu apoletli hocasıyla yaşadığı hayâl kırıklığıyla başladı. Aragones ile yolları ayıran Aziz Yıldırım taraftara ’öpen takım’ yaratıp 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdi.

Ardından geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım’ın bahsi geçen iddiasını artırarak 5 yıla yükseltti şampiyonluğun kutlamalarında..

Tartışmaya en son G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel katıldı. Devre arasında yapılan Jo ve dos Santos transferlerini gereksiz bulan Aziz Yıldırım’a yanıt veren Üstünel ise “Transferlerin iyi mi, kötü mü olduğunu sezon sonunda kupayı kaldırdığımızda görürüz” demişti.

Son 10 haftaya girilirken G.Saray lider, F.Bahçe 3., Beşiktaş ise 4. Lig 2.’si Bursa’ysa gizli lider. ve fikstürüne bakıldığında avantajlı durumda. ’Üç Büyükler’in şampiyonluk sözü veren kurmayları mı haklı çıkacak yoksa ’sağlam’ adımlarla giderken ağızlarını açmayan Bursa yöneticileri mi?



 

 

 

GAZETE ÖZETLERİ

 
Gündem 
Fenerbahçe'ye gözdağı verdi
Yeni Kartal Mehmet Aurelio çok iddialı: Kadıköy'deki maç, benim için çok şeye bedel...
 

Fotoğraf Galerileri

Videolu Haberler


Sitemiz Anadolu Ajansı Abonesidir
Sonsayfa Yayıncılık
Telefon : (0216) 472 27 27
e-posta :

rss
Tasarım : Dizayn Merkez
Programlama : medyabursa
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Sonsayfa Yayıncılık. 2000-2009 Tüm hakları saklıdır.