Türkiye Kupası F.Bahçe'nin oldu
SONSAYFA - Basketbol
Karakter Boyutu:   

Türkiye Kupası F.Bahçe'nin oldu

Adana'da oynanan Basketbol Teknosa Türkiye Kupası final maçında, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 72-68 mağlup etti.

Teknosa Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe Ülker ile Mersin Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya geldi. Yüreğir Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli ekip 72-68 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Kupanın ilk düzenlendiği 1967 yılındaki şampiyonluktan sonra bir daha aynı başarıyı tekrarlayamayan F.Bahçe Ülker, 43 sene aranın ardından yeniden zafere ulaştı.

Fenerbahçe Ülker'de Leni Ukic, Tarence Kinsey, Emir Preldzic ve Lynn Greer 11'er sayı ile oynadı. Gordan Giricek de 9 sayı ile mücadele etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ise Dominic James ve Edward Baron 18'er sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncuları oldu. İnanç Koç da 14 sayı 12 ribaund ile double double yaptı.

Sarı lacivertliler'de Tarence Kinsey final maçının MVP'si seçildi.



 

 

 

GAZETE ÖZETLERİ

 
Gündem 
Fenerbahçe'ye gözdağı verdi
Yeni Kartal Mehmet Aurelio çok iddialı: Kadıköy'deki maç, benim için çok şeye bedel...
 

Fotoğraf Galerileri

Videolu Haberler


Sitemiz Anadolu Ajansı Abonesidir
Sonsayfa Yayıncılık
Telefon : (0216) 472 27 27
e-posta :

rss
Tasarım : Dizayn Merkez
Programlama : medyabursa
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Sonsayfa Yayıncılık. 2000-2009 Tüm hakları saklıdır.